Selskapsmeny

 
20131026_EIK_smak_060.jpg
 

Selskapsmeny til alle anledninger.

Selskapsmenyene varierer etter årstid, se forslag på menyer lengre ned på siden. Vi leverer 3-retters (eller flere) menyer på catering til alle anledninger. Rettene leveres ferdig – klar til servering. Dere ordner selv med kjøkkenhjelp.

Eksempel på meny:

  • Skagenrøre toppet med håndpillet reker og krispy bakverk
  • Kalvesteik med rotgrønnsaker, fløtesaus og mandelpotet
  • Mormor Mathildes karamellpudding eller annen valgfri porsjonsdessert.

Samarbeidet vi har i planleggingsprosessen er svært viktig. Det er fint å treffes, snakke igjennom ønsker og planer dere har for den store dagen. Meny tilpasses etter ønske på ingredienser eller at vi lager et forslag som vi arbeider videre med.

Bryllupskake monteres etter avtale samtidig som vi kan levere andre kaker og søtsaker, se meyer for kaker og desserter.

 
HAGE-N%C3%A6r-jordb%C3%A6rdessert.jpg
 

Vår og sommer

  • Salmalaks 65 grader og kald asparges suppe
  • St.Kristinaskinke og camembert fra Gangstad serveres med salater og vinagrette og brødchips
  • Helstekt kalvefilet
  • blomkålpurè / rotfrukter / steinsoppsky / ovnsbakte ferske poteter
  • Av sesongens jordbær, frisk jordbærsuppe med vaniljepanacotta og mandelflarn.
 
popcakes4.jpg
 

Høst og vinter

  • Rein tataki med multesalsa
  • Blåskjellsuppe
  • Helstekt oksefilet med rødvinsauce, ovnsbakte rotgrønnsaker og mandelpotetpure
  • Sjokolade / jordskokk / karamell

  • Sukker saltet viltkjøtt / Dagens Skjønnhet fra Skånali seter / chutney fra vårt kjøkken
  • Smak`s crabstick med estragon slaw
  • Hjortefilet med poteter Anna, sprø soppterte, viltsauce og grønnsaker
  • Gulrot og tindvedmousse anrettet på Røros pudding
 
Deilige dufter, gode smaker og med nydelig utseende – gjerne med lokale råvarer. Innovasjon og kreativitet i kokkefaget får du hos Smak Catering. Bon Appetit!
— May Karin Gilstad