Selskapsmat, tapas, koldtbord, snitter og fingermat. Hjemme og på arbeidsplassen. Felles for alle oppdrag, enten de er i fjøs eller på fjelltopp, er at maten alltid skal være et høydepunkt. 

Historien

Smak Catering ble etablert av Line Hofstad i 2009, men interessen for mat har vært med fra barndommen av. Hjemme hos besteforeldrene var det alltid noe på gang på kjøkkenet. En lun og trygg arena for lek og læring som ga inspirasjon til faget.

Etter lærlingetiden på Hotell Recidence i Trondheim tok Line fagbrev som restaurantkokk I 1988. Etter lærerike år på kokkeskole både i Overhalla og i Trondheim på kokk- og stuertskole dro hun til Danmark og Hotell Randers der hun hadde sitt første år som utdannet kokk. Høye smørbrød, stjerneskudd og culottesteg gjorde sine inntrykk, og er fortsatt til inspirasjon den dag i dag.

Selv om vi presenterer en rekke ferdige menyer, så vær sikker på at vi skreddersyr etter ønske. Du velger tid, sted og meny. Vi gir deg utsøkte smaker – og like viktig; mer tid til deg og dine.

 

 
 

Smak Catering drives av Line Helen Hofstad, restaurantkokk og matelsker.

 
Jeg er stolt og ydmyk over gode tilbakemeldinger fra mine gjester.
— Line Hofstad