Festgryte

Festgryte passer til alle anledninger.  Vi lager grytene våre fra bunnen av med kjøtt av god kvalitet og med friske grønnsaker.  Gryten får stå å trekke til smaken er utfyllende, kjøttet mørt og grønnsakene perfekt møre.  Vi tar hensyn til allergier.

 
iStock-166416550.jpg
 

Bouef Bourguignon med bacon, gulrot, sjampinjong og rød delikatesse løk.  Serveres med grovpotet mos og brød. Denne rødvingryta er fransk bodekost på sitt beste!

Kr 220,- pr kuvert
 

Lokal øl-og kalvegryte.  Til denne gryta bruker vi kalv fra Sæther gård og øl fra Klostergården på Tautra.  Grønnsaker er: pastinakk, gulrot og sjampinjong serveres med grov potetmos tilsatt parmesan og hjemmebakte baguetter.

Kr 235,- pr kuvert
 

Biff Stroganoff klassisk som den skal være med tilbehør som paprika og sjampinjong i tomatisert brun saus. Vi bruker flatbiff av storfe som trekkes mørt og godt.  Et godt alternativ å servere i sitt selskap, noe alle liker! serveres med bladsalat med grønn pesto og ovnsbakte økologiske poteter og nystekt focaccia.

Kr 180,- pr kuvert
 

Viltgryte med ovnsbakte rotgrønnsker og grov potetmos.

Kr 235,- pr kuvert
 

Asiatisk kyllinggryte med grønnaker, serveres med ris.

Kr 180,- pr kuvert
 

Chili con carne med mole saus tilsatt 70% sjokolade. Serveres med ris, rømme, tomatsalsa og brød.

Kr 180,- pr kuvert

 
Smak Catering er rett og slett en opplevelse! Nydelig mat, egenprodusert eller kortreist, smaker av utland og lokalt, kreativt tilberedt og dandert på fat. Vi og våre gjester er alltid imponert - Smak Catering leverer!
— Sissel og Ole Jørstad