OM OSS

Selskapsmat, tapas, koldtbord, snitter og fingermat. Hjemme og på arbeidsplassen. Felles for alle oppdrag, enten de er i fjøs eller på fjelltopp, er at maten alltid skal være et høydepunkt.

Asset 2@8x

Hvem er vi

Siden 2009 har vi levert smakfulle opplevelser på catering til alle anledninger og til forskjellige lokasjoner i hele Trøndelag.

Fra det moderne storkjøkkenet på Fiborgtangen har vi  også kantinedrift for Norske Skog Skogn AS.

Teamet består av en matglad gjeng som brenner for kokkefaget og for din matopplevelse.  For små eller store oppdrag.  Om vi leverer catering, er tilstede på din valgte lokasjon eller hjemme hos deg i ditt kjøkken.  Er dine personlige ønsker i varetatt for at selskapet blir perfekt for deg og din anledning.

Vi liker å lage mat med høy kvalitet som serveres der du vil ha den.  Alt vi lager er laget fra bunnen av med de beste råvarene.  Fra matfatet - Trøndelag henter vi store deler av råvarene vi bruker.  Samarbeidet med småskalaprodusenter og lokalmat er viktig i vårt daglige arbeid og for vår inspirasjon.  Vi har vårt eget sanketeam som forsyner oss med det beste fra skog og fjell.

Selv om vi presenterer en rekke ferdige menyer, så vær sikker på at vi skreddersyr etter ønske.  Du velger tid sted og meny -smaksopplevelsen står vi for.  Og du kan være gjest i ditt eget selskap.