Til konfirmanten

 
HAGE-bord-med-rosaskjær.jpg
 

Her kan konfirmanten få inspirasjon til middag på den store dagen. Våre menyer kan selvfølgelig tilpasses etter ønske fra konfirmanten. Menyen selges fra 1.mai til 18.juni.

Konfirmantens 3-retter

  • Tapastallerken med chilimarinerte reker, kylling og potetsalat med focaccia og aioli

  • Kalvesteik fra Sæter Gård, med glasserte grønnsaker og fløtepoteter evt. etter ønske

  • Sjokolademousse eller panacotta med bærsalat

Kr 350,- pr kuvert

Rettene leveres klar til anretning slik at det blir enkelt å være kjøkkenhjelp. Varmmat leveres varm i isoporkasse.

 

Konfirmasjon-buffet

  • Smak’s varmrøkte laks med fenikkelslaw

  • Confitert kyllingklubbe med sylta løk

  • Pepperbakt roastbiff med mojosaus

  • Lagret norsk spekeskinke

  • Lokal spekemat

  • Brie med brent pepper og marmelade

  • Kyllingspyd

  • Aioli

  • Varmrett: Pigwings (svineskank tilberedt over natta) med krydder-rub + småpoteter med smør og urter

  • Smak’s focaccia

    Kr 300,- pr kuvert